Агробизнес.ру - Оборудование и химикаты для сельского хозяйства оборудование для пищевой промышленности
Пользователь: АНОНИМ
 

Искать:

Раздел:

  Поиск идет по фрагменту названия. Регистр не существенен
На главную страницу
 
О проекте
  Услуги и расценки (реклама на сайте)
  Вопросы и ответы
  Руководство пользователя
АГРОБИЗНЕС ®
 
Все об издании
Поиск изделий
  Агрохимия и техника для сельского хозяйства
  Услуги
  Продукция сельского хозяйства и пищевой промышленности
  Оборудование для пищевой промышленности
Организации
  Производители
  Представительства
  Потребители
  Торговые организации
Прайс-листы
 
Новости и объявления
  Объявления компаний
  Частные объявления
  Новости сайта
Рейтинг
 
Обзоры и аналитика
 
 Обсуждение 
 
 Полезные ссылки 
   Наши партнеры 
   Компании 
   Другие ссылки 
Моя информация
 



 Изделия   Компании   Прайсы   Спрос   Мероприятия   Пресса   Новости   Объявления   Госзакупки   Специалисты   Поиск на сайтах   Исследования 

Объявление производителей и поставщиков Специализированная пресса Прайс-листы
Поиск исследований и бизнес-планов
  Пример: навигация расширенный поиск
Искать только БИЗНЕС-ПЛАНЫ
Отрасль
Период -
Цена -
Записей на странице
 
Исследование под заказ Бизнес-план под заказ
Название отчёта: World market of turkey meat. Russian market of turkey meat – 2012 (артикул: 15775 13848)
Дата выхода: 14 Сентября 2012
География: Россия
Период: 2012 г.
Количество страниц: 108
Язык отчёта: Английский
Стоимость: 100 913 руб.
Способ предоставления: электронный
Запросить обновление отчёта Запросить бесплатную демо-версию отчёта
Получить бесплатную консультацию аналитика
Полезная информация перед заказом исследования...

Телефон для консультаций: +7(985)920-61-98 (телефон офиса в Москве), 8(800)55-189-55 (бесплатный телефон по РФ)

Вы можете заказать данный отчёт в режиме on-line прямо сейчас, заполнив небольшую форму  регистрации.  Заказ отчёта не обязывает к его покупке. После получения заказа на отчёт с Вами свяжется наш менеджер, который:

  • 1. Ответит на все вопросы по данному отчёту
  • 2. Согласует удобную для Вас форму оплаты
  • 3. Выставит счёт на покупку выбранного отчёта
  • 4. Согласует все действия по передаче Вам приобретенного исследования

Поля, отмеченные звёздочкой, обязательны для заполнения.


Полное описание отчёта

Subject of research: RUSSIAN AND WORLD MARKET OF TURKEY MEAT

Goal of research: EVALUATION OF MARKET CONDITIONS AND FORECAST OF ITS DEVELOPMENT FOR 2012-2014

Regions of research: RUSSIA/REGIONS OF RF/WORLD

Basicunitsofresearch:

WORLD MARKET OF TURKEY

RUSSIAN MARKET OF TURKEY

TRENDS ON RUSSIAN MARKET OF TURKEY

FACTORS AFFECTING MARKET OF TURKEY

GOVERNMENT REGULATION OF TURKEY MEAT MARKET

PRODUCTION OF TURKEY MEAT IN RUSSIA

RUSSIAN LARGEST PRODUCERS OF TURKEY MEAT

CHANNELS OF DISTRIBUTION ON RUSSIAN MARKET OF TURKEY MEAT

ANALYSIS OF RUSSIAN IMPORT OF TURKEY MEAT

PRICES FOR TURKEY MEAT IN RUSSIA

CONSUMERS’ PREFERENCES ON THE MARKET OF MEAT

PROFILES OF THE LARGEST PRODUCERS

FORECAST OF MARKET DEVELOPMENT FOR 2012-2015

Russian largestenterprisesprofiled:

“EVRODON” LLC

«KRASNOBOR» CJSC

“SIBIRSKAYAGUBERNIA”

“BASHKIRIAPOULTRYBREEDINGCOMPLEXNAMEDAFTERM. GAFURI” LLC

«EGORIEVSKPOULTRYPLANT», LLC

Thelargestenterprisesarepresentedbyproductionvolume, financials, sheetbalances, profitandlossstatements, cash-flowstatements, subsidiariesandotherinformation.

Informationsourcesused:

FederalStateStatisticsService

MinistryofEconomicDevelopmentofRF

FederalCustomService

+FederalTaxService

Evaluation of Experts of the Branch

Retail sales statements

Data of the main players of the branch

Printed and electronic publications of the branch

The research contains 41 Schedules,22 Diagrams, 23 Tables.

EXTRACTS FROM THE RESEARCH

WORLD MARKET OF TURKEY

Within the period of 2006 – 2010 production of turkey meat reached its maximum in 2008 when it was equal to *** mln. tons. In 2009 this rate reduced by ***% or *** ths. tons, but in 2010 it increased by ***% to *** mln. tons.

By production of turkey meat the absolute leader is ***, whwre in 2010 *** mln. tons were produced. It was followed with almost fivefold gap by ***, where *** ths. tons were produced. The third position was occupied by *** with the production of*** ths. tons.***.

In 2010 production of turkey meat was highly concentrated:ten countries produced ***% of the total output.***% of the world turkey meat production was concentrated in ***. The shares of *** and *** were equal to ***% each. The shares of other countries amounted to ***% and less.

RUSSIAN MARKET OF TURKEY

According to the estimation of Intesco Research Group in 2011 turkey stock grew by ***% and reached *** mln. heads.Heretofore a significant growth of livestock was noticed in 2008 – by 36% or 3,3 mln. heads.

In the structure of poultry livestock the share of turkeys still remains modest: In 2011 it was equal to about ***%.

In 2011 consumption of turkey amounted to *** kg per capita. Compared with the previous year growth of consumption was due to ***. Population of the Far East, ***, *** was least provided with turkey meat.

In 2011 *** ths. tons of turkey were available on Russian market.With a potential level of consumption of *** kg per capita potential capacity of Russian market was equal to *** ths. tons, while deficit - *** ths. tons.

PRODUCTION OF TURKEY MEAT IN RUSSIA

In 2011 production of turkey in Russia continued growing and reached the level of *** ths. tons. Since 2007 the production volume increased more than four times.

Usually, according to the world practice, turkeys are bred on family farms with a small number of head, while production process is divided between different companies.In Russia large agricultural enterprises provide the major part of production, dealing with incubation, farming and killing.

In 2011 the major part of meat was produced by poultry factories, and the share of production by the private sector made up only about ***%.

ANALYSIS OF RUSSIAN IMPORT OF TURKEY MEAT

From 2008 till 2011 import of turkey meat reduced more than two times.In 2011 Russia imported products amounting to *** mln. dollars, that is by ***% less than in 2010. In *** import reached its maximum equal to *** mln. dollars.

In physical terms import also continued reducing.In 2011 *** ths. tons of turkey meatwere delivered to Russia, that is by ***% less the rate of 2010. In total since 2007 export reduced by***% or *** ths. tons.

In 2011 almost all products imported were constituted by ***, the share of carcasses was only ***%.

Подробное оглавление/содержание отчёта

    RESEARCH METHODOLOGY. LIST OF SCHEDULES, DIAGRAMS AND TABLES

    1.GENERAL ECONOMIC SITUATION IN RUSSIA

    1.1.Population of Russia

    Dynamics of population

    The largest cities

    Social standards of living

    Economic activity

    1.2.Economic situaion

    Dynamics of economic development

    Stability of the satae budget

    1.3.Position of Russia in the world

    Share of RF in the world population

    2.SUBJECT OF RESEARCH

    2.1.Definition of turkey

    2.2.Technology of turkey breeding

    2.3.Classification of turkeys

    2.4.Classification of turkey meat

    3.WORLD MARKET OF TURKEY

    3.1.Turkey stock by the countries worldwide

    3.2.Balance of demand and supply on the world market of turkey meat

    3.3.Production of turkey meat in carcass weight equivalent

    3.4.Import turkey meat

    3.5.Export of turkey meat

    3.6.Consumption of turkey meat

    4.RUSSIAN MARKET OF TURKEY

    4.1.Turkey stock in Russia

    4.2.Balance of demand and supply on the Russian market of turkey meat

    4.3.Consumption ofturkey meat in Russia

    4.4.Capacity of Russian market of turkey meat

    5.TRENDS ON THE RUSSIAN MARKET OF TURKEY MEAT

    6.FACTORS AFFECTING THE MARKET OF TURKEY MEAT

    7.GOVERNMENT REGULATION OF THE MARKET OF TURKEY MEAT

    8.PRODUCTION OF TURKEY MEAT IN RUSSIA

    8.1.Dynamics of Russian production of turkey meat

    8.2.Segmentation of Russian production by the types turkey meat

    8.3.Structure of Russian production of turkey meat by the types of farms

    9.RUSSIAN LARGEST PRODUCERS OF TURKEY MEAT

    9.1.Structure of Russian production of turkey meat by the largest enterprises

    «Evrodon»

    «Krasnobor»

    Agricultural holding «Sibirskaya gubernia»

    9.2.Structure of prime cost of production of turkey meat on the largest enterprises

    10.CHANNELS OF DISTRIBUTION ON RUSSIAN MARKET OF TURKEY MEAT

    11.ANALYSIS OF RUSSIAN IMPORT OF TURKEY MEAT

    11.1.Dynamics of import volume by years

    Living turkey

    Turkey meat in total

    Turkey carcasses

    Turkey carcasses

    11.2.Structure of import by the type of production

    12.PRICES FOR TURKEY MEAT IN RUSSIA

    12.1.Prices of importing countries for turkey meat on Russian customs

    12.2.Prices for turkey meat on Russian enterprises

    13.CONSUMERS\' PREFERENCES ON THE MARKET OF MEAT

    14.PROFILES OF THE LARGEST PRODUCERS

    14.1.«Evrodon» LLC

    Reference information

    Types of activity

    Subsidiaries

    Production volumes

    Balance sheet

    Cash-flow statement

    Financials

    14.2.«Krasnobor» CJSC

    Reference information

    Types of activity

    Subsidiaries

    Production volumes

    Balance sheet

    Cash-flow statement

    Financials

    14.3.«Sibirskaya gubernia»

    Reference information

    Types of activity

    Subsidiaries

    Balance sheet

    Cash-flow statement

    Financials

    14.4.«Bashkiria poultry breeding complex named after M. Gafuri»

    Reference information

    Types of activity

    Subsidiaries

    Balance sheet

    Cash-flow statement

    Financials

    14.5.«Egorievsk poultry farm» LLC

    Reference information

    Types of activity

    Subsidiaries

    Production volumes

    Balance sheet

    Cash-flow statement

    Financials деятельности

    15.FORECAST OF MARKET DEVELOPMENT FOR 2012-2015

    Investment projects

    ABOUT INTESCO RESEARCH GROUP

Перечень приложений

List of schedules:

1. Population of Russia in 2000, 2005, 2010 and forecast for 2015 and 2020, ths. people

2. Dynamics of actual household disposable income in Russia and its annual rate of growth in 2000- 2011*, %

3. Forecast of the dynamics of dependency ratio in Russia in 2011-2031

4. Dynamics of employed and unemployed people in RF in 2006-2010, ths. people

5. Dynamics of unemployment rate in economically active population by federal districts of RF in2006- 2010, %

6. Dynamics of GDP of RF in prices of 2008 in 2001-2011, bln. rubles

7. Investments into the fixed capital of RF in 2002- 2010

8. Surplus/ deficit of consolidated budget of RF in 2006- 2011*, %

9. Dynamics oftotal external debt of RF and its share in GDP in 2001- 2011*

10. Dynamics of structure oftotal external debt of RF by the main segments in 2001- 2010, %

11. Consumer prices index in RF2001- 2011, %

12. Share of RF in population of the world in 2000-2010 and forecast until 2100

13. Share of RF in world GDP in 2001-2010 and forecast for 2012-2016, %

14. Dynamics of livestock of turkey worldwide in total in 2006-2010, ths. head

15. The largest countries by livestock of turkey in 2010, ths. heads

16. Dynamics of supply of turkey meat on the world market in 2006 – 2011*, ths. tons

17. Dynamics of demand for turkey meat on the world market in 2006 – 2011*, ths. tons

18. Dynamics of production of turkey meat in the world in 2006 – 2010, tons

19. The largest countries by production of turkey meat in 2010, tons

20. Import volumes of turkey meat by the main countries of destination in 2010, ths. tons

21. Export volumes of turkey meat in the largest countries in 2010, ths. tons

22. Consumption volumes of turkey meat in the largest countries in 2010, ths. tons

23. Dynamics of livestock of turkey in Russia in 2006-2011, ths. heads

24. Dynamics of supply of turkey meat on Russian market in 2006 – 2011*, ths. tons

25. Dynamics of demand for turkey meat on Russian market in 2006 – 2011*, ths. tons

26. Dynamics of consumption of turkey meat per head in Russia in 2007-2011, kg/people

27. Dynamics of Russian production of turkey meat in 2007-2011*, ths. tons

28. Dynamics of volume of Russian import of living turkey in 2007- 2011, tons

29. Dynamics of volume of Russian import of turkey meat in 2007- 2011, ths dollars

30. Dynamics of volume of Russian import of living turkey in 2007- 2011, tons

31. Dynamics of volume of Russian import of turkey carcasses in 2007- 2011, ths dollars

32. Dynamics of volume of Russian import ofturkey carcasses in 2007- 2011, tons

33. Dynamics of volume of Russian import of parts of turkey carcasses in 2007- 2011, ths dollars

34. Dynamics of volume of Russian import of parts of turkey carcasses in 2007- 2011, tons

35. Dynamics of average prices of supplying countries for living turkeys in 2007 – 2011, dollar/poultry unit

36. Dynamics of average prices of supplying countries for turkey meat in 2007 – 2011, dollar/ton

37. Dynamics of average prices of supplying countries for frozen turkey carcasses in 2007-2011, dollars/ton

38. Dynamics of average prices of supplying countries for frozen parts of turkey carcasses in 2007 – 2011, dollar/ton

39. Prices for cooled turkey carcasses and parts of turkey carcasses in federal districts in 2012, rub/ kg

40. Dynamics of Russian production of turkey meat in 2007-2011* and forecast for 2012 – 2015, ths. tons

41. Dynamics of share of import on Russian market in 2007-2011* and forecast for 2012 – 2015, %

List of diagrams:

1. Structure of livestock of turkey by the countries worldwide in 2010,%

2. Structureofworldsupplyofturkeymeatin 2011*, %

3. Structure of world demand for turkey meat in 2011*, %

4. Structure of turkey meat production by the countries worldwide in 2010,%

5. Structure of world import of turkey meat by countries in physical terms in 2010,%

6. Structure of world export of turkey meat by countries in physical terms in 2010,%

7. Structure of world consumption of turkey meat in physical terms by countries in 2010,%

8. Structure of poultry livestock in Russia in 2011, %

9. Capacity of Russian market of turkey meat in 2011, ths. tons, %

10. Structure of Russian production of turkey meat by the types of products in 2011*, %

11. Structure of turkey meat production by the types of farms in 2011*,%

12. Structure of production by the largest enterprises in physical terms in 2011, %

13. Structure of prime cost for turkey meat production on the largest enterprises,%

14. Structure of Russian import of meat in physical terms by types in 2011, %

15. Structure of Russian import of turkey carcasses in cost terms by countries of origin in 2011, %

16. Structure of Russian import of parts of turkey carcasses in cost terms by countries of origin in 2011, %

17. Structure of Russian import of parts of turkey carcasses in physicalterms by the countries of origin in 2007 - 2011, %

18. Change of structure of Russian import of parts of turkey carcasses in physicalterms by the countries of origin in 2007 - 2011, %

19. Structure of import of turkey meat in cost terms by the types of products in 2011, %

20. Structure of import of turkey meat in physical terms by the types of products in 2011, %

21. Shares of meat and fish products in optimal biological rate of consumption of meat and fish per head in Russia in 2011, %

22. Structure of actual consumption of meat and meat products per head in Russia in 2011, %

List of tables:

1. Population of the largest Russian cities by the data of All-Russian census enumeration in 2010, ths. people

2. Livestock of turkey by the countries worldwide in 2010, ths. heads

3. Balance of demand and supply on Russian market of turkey meat in 2005 – 2011*, ths. tons.

4. Balance of demand and supply on Russian market of turkey meat in 2005 – 2011*, ths. tons.

5. Prices for turkey meat and main products made of it by the districts of Russia in 2012, rub/ kg

6. Production volumes of “Evrodon” company

7. Balance sheet of “Evrodon” company

8. Cash-flow statement of “Evrodon” Company

9. Dynamics of financial activity of «Evrodon» company

10. Production volumes of “Krasnobor” company

11. Balance sheet of “Krasnobor” company

12. Cash-flow statement of “Krasnobor” Company

13. Dynamics of financial activity of “Krasnobor” company

14. Balance sheet of “Sibirskaya gubernia” agroindustrial complex

15. Cash-flow statement of APK “Sibirskaya gubernia” agroindustrial complex

16. Dynamics of financial activity of APK "Sibirskaya gubernia"agroindustrial complex

17. Balance sheet of “Bashkiria poultry breeding complex named after M. Gafuri”

18. Cash-flow statement of “Bashkiria poultry breeding complex named after M. Gafuri”

19. Dynamics of financial activity of “Bashkiria poultry breeding complex named after M. Gafuri”

20. Production volumes of “Egorievsk poultry plant”

21. Balance sheet of “Egorievsk poultry plant”

22. Cash-flow statement of “Egorievsk poultry plant”

23. Dynamics of financial activity of «Egorievsk poultry plant» company


Исследования по теме
Название исследования Дата Цена
Рынок хлеба Украины 9 Января 2013 29900 руб.
Анализ рынка стиков для устройств IQOS в РФ 3 Февраля 2020 150000 руб.
Российский рынок свежей, охлажденной и мороженой рыбы: комплексный анализ и прогноз - 2023 14 Марта 2023 88500 руб.


Не нашли подходящее исследование? Закажите уникальное исследование по Вашей отрасли


Открываете новый бизнес? Закажите бизнес-план у профессионалов!



Возник вопрос по содержанию отчёта? Задайте его! Персональный менеджер свяжется с Вами и поможет решить любую задачу.


Актуальные исследования и бизнес-планы
Анализ рынка мяса уток в России в 2010-2014 гг, прогноз на 2015-2019 гг.
До недавнего времени на российском рынке мяса уток была представлена в основном импортная продукция преимущественно из стран ЕС. Однако в последние годы прослеживается явная тенденция к импортозамещению: в стране стало развиваться внутреннее производство данного вида мяса. По оценкам BusinesStat, в 2010-2014 гг производство мяса уток на птицеводческих предприятиях России выросло в 8,8 раза: с 3,0 до 26,1 тыс т. Наибольший рост показателя имел место в 2014 г – на 243,8% относительно 2013 г. Основная причина – наращивание производства мяса уток компанией ООО «Донстар». Объем выпуска на предприятии в 2014 г составил порядка 17,6 тыс т. Производственные мощности компании рассчитаны на производство 26 тыс т мяса уток в год. В дальнейшем, при высоком спросе на продукцию, руководство компании планирует довести мощности до 40 тыс т в год. С 2010 по 2014 гг натуральный объём продаж мяса уток в стране вырос в 2,7 раза: с 9,5 до 25,9 тыс т. Ежегодно продажи демонстрировали рост относительно предыдущих лет. Наибольший прирост показателя имел место в 2014 г – на 88,0%, а наименьший – в 2011 г (на 6,7%). В 2015-2019 гг натуральные продажи мяса уток продолжат демонстрировать рост, что будет связано с возрастающим интересом населения к нетрадиционным для отече…
Обзор рынка яиц Украины 2016г.
Дата подготовки обзора: февраль, 2016 год Компания: Pro-Consulting Способ оплаты: наличный либо безналичный расчет, предоплата Способ получения: электронной почтой либо курьером Форма получения: в электронном и/или в печатном виде Количество страниц: 7, Arial 10, 1 интервал Графиков и диаграмм: 5 Таблиц: 4
Мировой и российский рынок куриного мяса - 2013г.
1. РЕЗЮМЕ ПРОЕКТА
1.1. Цели исследования
1.2. Методы и источники исследования
1.3. Основные выводы по исследованию
2. ХАРАКТЕРИСТИКА ПРЕДМЕТА ИССЛЕДОВАНИЯ
2.1. Характеристика и породы домашних кур
2.2. Классификация мяса птицы
3. МИРОВОЙ РЫНОК КУРИНОГО МЯСА
3.1. Мировое производство куриного мяса
3.1.1. Объем и динамика производства
3.1.2. Географическая структура производства
3.2. Мировой импорт домашних кур
3.2.1. Импорт птенцов домашних кур
Объем и динамика импорта
География структура импорта
3.2.2. Импорт куриного мяса
Объем и динамика импорта
Географическая структура импорта
3.3. Мировой экспорт домашних кур
3.3.1. Мировой экспорт птенцов домашних кур
Объем и динамика экспорта
География мирового экспорта птенцов
3.3.2. Мировой экспорт куриного мяса
Объем и динамика экспорта
Географическая структура экспорта
3.4. Мировое потребление куриного мяса
4. ПОГОЛОВЬЕ КУР В РОССИИ
4.1. Общее поголовье птицы в России
4.2. Поголовье птицы по категориям хозяйств
4.3. Поголовье домашних кур
4.3.1. Динамика поголовья домашних кур
4.3.2. Поголовье кур по федеральным округам РФ
4.3.3. Поголовье кур по реги…
Исследование рынка гусей (гусиное мясо, гусиное инкубационное яйцо, гусиный молодняк, гусиная печень)
1. Анализ рынка гусей в России
1.1 Общая характеристика рынка гусей
1.2 Классификация видов продукции из гусей

2 Анализ рынка гусиного мяса
2.1 Общая характеристика рынка гусиного мяса
2.1.1 Виды гусиного мяса
2.1.2 Объем и динамика рынка
2.1.3 Емкость рынка
2.1.4 Основные тенденции и перспективы развития рынка
2.1.5 Оценка факторов, влияющих на рынок
2.2 Производство гусиного мяса в России
2.2.1 Объем и динамика производства
2.2.2 Основные производители и их доли на рынке
2.2.3 Тенденции в сфере производства гусиного мяса
2.3 Ценовой анализ
2.3.1 Анализ цен крупнейших производителей мяса гусей(детализация по видам продукции и по месяцам)
2.4 Баланс спроса и предложения. Тенденции спроса
2.5 Внешнеторговые поставки на рынке мяса гусей в России
2.5.1 Объем и динамика импорта
2.5.2 Объем и динамика экспорта мяса гусей
2.6 Выводы и прогноз развития рынка

3 Анализ рынка гусиного инкубационного яйца
3.1 Общая характеристика рынка гусиного инкубационного яйца
3.1.1 Объем и динамика рынка
3.1.2 Емкость рынка
3.1.3 Основные тенденции и перспективы развития рынка
3.1.4 Оценка факторов, влияющих на рынок
3.2 Пр…
Анализ рынка чая в России в 2009-2013 гг, прогноз на 2014-2018 гг.
МЕТОДОЛОГИЯ ПОДГОТОВКИ ОБЗОРОВ РЫНКОВ РОССИИ СОСТОЯНИЕ РОССИЙСКОЙ ЭКОНОМИКИ Базовые параметры российской экономики Итоги вступления России в Таможенный союз Итоги вступления России в ВТО Перспективы российской экономики КЛАССИФИКАЦИЯ ЧАЯ СПРОС И ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЧАЯ Предложение Спрос Баланс спроса и предложения ПРОДАЖИ ЧАЯ Натуральный объём продаж Стоимостный объём продаж Розничная цена Соотношение розничной цены чая и инфляции Соотношение натурального, стоимостного объёма продаж и цены ПОТРЕБЛЕНИЕ ЧАЯ Численность потребителей Доля потребителей от населения Уровень потребления и средние затраты на покупку ПРОИЗВОДСТВО ЧАЯ Посевные площади и валовые сбор чайного листа Натуральный объём производства Цена производителей ПРОИЗВОДИТЕЛИ ЧАЯ ЭКСПОРТ И ИМПОРТ ЧАЯ Баланс экспорта и импорта Натуральный объём экспорта Стоимостный объём экспорта Цена экспорта Натуральный объём импорта Стоимостный объём импорта Цена импорта ВНЕШНЕЭКОНОМИЧЕСКИЕ ПОКАЗАТЕЛИ ПРЕДПРИЯТИЙ Натуральный объём Стоимостный объём ЭКОНОМИЧЕСКИЕ ПОКАЗАТЕЛИ ОТРАСЛИ Финансовый результат отрасли Экономическая эффективность отрасли Инвестиции отрасли Трудовые ресурсы отрасли ПРОФИЛИ ВЕДУЩИХ ПРОИЗВОДИТЕЛЕЙ Регистрационные данные организации Руководство организации Дочерние предприятия Основные учредители организации Объём производст…
 
 
 
Developed by Net-prom.ru

  Поиск организаций  Поиск изделий 
   
(c) Агробизнес.ру 2001 - 2010
А.Яблуновский
А.Акопянц
АГРОБИЗНЕС ®
ООО "Издательский дом Специализированная пресса"

support@agrobusiness.ru
+79508406000

 

Поставьте нашу кнопку на свой сайт!
Обмен ссылками