Агробизнес.ру - Оборудование и химикаты для сельского хозяйства оборудование для пищевой промышленности
Пользователь: АНОНИМ
 

Искать:

Раздел:

  Поиск идет по фрагменту названия. Регистр не существенен
На главную страницу
 
О проекте
  Услуги и расценки (реклама на сайте)
  Вопросы и ответы
  Руководство пользователя
АГРОБИЗНЕС ®
 
Все об издании
Поиск изделий
  Агрохимия и техника для сельского хозяйства
  Услуги
  Продукция сельского хозяйства и пищевой промышленности
  Оборудование для пищевой промышленности
Организации
  Производители
  Представительства
  Потребители
  Торговые организации
Прайс-листы
 
Новости и объявления
  Объявления компаний
  Частные объявления
  Новости сайта
Рейтинг
 
Обзоры и аналитика
 
 Обсуждение 
 
 Полезные ссылки 
   Наши партнеры 
   Компании 
   Другие ссылки 
Моя информация
 



 Изделия   Компании   Прайсы   Спрос   Мероприятия   Пресса   Новости   Объявления   Госзакупки   Специалисты   Поиск на сайтах   Исследования 

Специализированная пресса Прайс-листы
Поиск исследований и бизнес-планов
  Пример: железнодорожный транспорт расширенный поиск
Искать только БИЗНЕС-ПЛАНЫ
Отрасль
Период -
Цена -
Записей на странице
 
Исследование под заказ Бизнес-план под заказ
Название отчёта: Meat and world meat market: demand and supply balance (артикул: 21510 13848)
Дата выхода: 7 Августа 2014
География: Россия
Период: 2014г.
Количество страниц: 100
Язык отчёта: Английский
Стоимость: 44 775 руб.
Способ предоставления: электронный
Запросить обновление отчёта Запросить бесплатную демо-версию отчёта
Получить бесплатную консультацию аналитика
Полезная информация перед заказом исследования...

Телефон для консультаций: +7(985)920-61-98 (телефон офиса в Москве), 8(800)55-189-55 (бесплатный телефон по РФ)

Вы можете заказать данный отчёт в режиме on-line прямо сейчас, заполнив небольшую форму  регистрации.  Заказ отчёта не обязывает к его покупке. После получения заказа на отчёт с Вами свяжется наш менеджер, который:

  • 1. Ответит на все вопросы по данному отчёту
  • 2. Согласует удобную для Вас форму оплаты
  • 3. Выставит счёт на покупку выбранного отчёта
  • 4. Согласует все действия по передаче Вам приобретенного исследования

Поля, отмеченные звёздочкой, обязательны для заполнения.


Полное описание отчёта

RESEARCH METHODOLOGY

 

Subject of the research:

 

WORLD MEAT MARKET

 

 

 

Goal of research:

 

EVALUATION OF THE MARKET AND FORECAST OF ITS DEVELOPMENT FOR  2014-2016 

 

Region of research:

 

COUNTRIES AND WORLD REGIONS 

 

Main blocks of research:

 

GENERAL ECONOMIC PARAMETERS IN THE WORLD

 

TRENDS ON WORLD MEAT MARKET

 

FACTORS INFLUENCING MEAT MARKET

 

STATE REGULATIONS OF WORLD MEAT MARKET

 

WORLD LIVESTOCK

 

AGGREGATE DEMAND AND SUPPLY BALANCE ON THE WORLD MEAT MARKET

 

MEAT PRODUCTION AND CONSUMPTION IN THE WORLD

 

MEAT CONSUMPTION IN RF

 

WORLD MEAT IMPORT

 

WORLD MEAT EXPORT

 

FORECAST OF WORLD MEAT MARKET FOR 2014-2016 

 

Information sources used:

 

FederalStateStatistics Service

 

Economic Development Ministry

 

Federal Customs Service

 

Federal Tax Service

 

Field expert evaluations

 

Retail sale reports

 

Materials of the field’s main players

 

Field print and electronic publications

 

The research contains 30 schedules, 29 diagrams, 29 tables and 2 schemes.

 

EXTRACTS FROM RESEARCH

 

CHAPTER 6. WORLD LIVESTOCK

 

On meat markets dependence on weather conditions generally expresses is mediated, through movement of the prices of forages and a status of pastures. However unlike the markets of crop production in unfavorable years level of meat production increases at the expense of an excess slaughter, and recession is of delayed character. Seasonal recurrence is connected to alternation of phases of sagination and slaughter. As a result of abnormally droughty years (2009-2011) indexes of cattle livestock decreased sharply. In 2009 cattle livestock in the world made ** billion 25 million animal units.

 

Industrial pig-breeding is developed generally in economically developed countries and countries with transitional economy. Pigs livestock breeding in developed countries is directed on meat sagination of cattle, and bacon especially. By 2013 world pigs slaughter livestock made ** million animal units that was 2% more than the parameter of 2009. 

 

CHAPTER 7. AGGREGATE DEMAND AND SUPPLY BALANCE OF THE WORLD MEAT MARKET

 

Meat production is based on animal husbandry of several directions – cattle breeding, pig-breeding and poultry farming. The most quality meat is received by specialized sagination of meat breeds animals. During five years (2009-2013) meat production in the world increased by **% (** million tons). Growth was smooth, generally due to increase in structure of poultry and pork share. In 2013, rate of growth made **%, having held the tendency of 2012.

 

In world meat production structure since 2009-2013 specific weight of pork made (**%), holding the parameter at one level. Poultry ranked second, having increased the share to 35% by 2013 (*% more than in 2009). The beef share by 2013 made **,8%, for the entire period the decrease was equal to 2%. Change of production structure was affected by profitability level which decreases cattle meat, and increases poultry and pork.

 

 

 

CHAPTER 11. WORLD MEAT EXPORT

 

World broiler meat export by 2013 increased by **% (compared to 2009). In 2009 the world exported *,4 mln tons of chicken meat, in 2013 world export reached 10,3 mln tons of meat (11 and *% of the world production volume respectively).

 

In the designated five years, not only export volume increased, but also its share in poultry meat distribution structure.

 

The greatest rate of world export growth (7%) was marked in 2011, stimulated due to growing regional demand in Latin America (Chile and Venezuela).

 

The greatest volumes of broiler meat on the export market were delivered by USA and Brazil. By 2013 specific weight of both countries reduced by 4% compared to 2009, and made **,4 and **,2% respectively.

 

The share of such countries exporting chicken meat as EU, Thailand and China, during five years (from 2009-2013) increased ranging from ** to **%. Export growth from Thailand and China came after the termination of the bird flu epidemic in South East Asia, and cancelling of the prohibition on broiler meat import from these states.

 

Specific weight of the remaining countries increased from **,1 to **,6%, due to expansion of productions of poultry farming sector in Argentina, Turkey, Ukraine.

Подробное оглавление/содержание отчёта

    RESEARCH METHODOLOGY

     

    LIST OF SCHEDULES, DIAGRAMS, TABLES AND SCHEMES

     

    1.GENERAL ECONOMIC PARAMETERS IN THE WORLD

     

    1.1. GDP (by PPP) by countries of the world

     

    1.2. Living standards by countries of the world

     

    1.3. Number and density of population by regions and countries of the world

     

    2. SUBJECT OF RESEARCH

     

    2.1 Definition

     

    2.2. Veterinary and sanitary standards

     

    2.3. Classification of animal meat

     

    2.4. Poultry meat classification

     

    3. TRENDS ON THE WORLD MEAT MARKET

     

    3.1. Country differentiation of goods

     

    3.2. Change of demand for meat structure

     

    3.3. Improvement of meat quality and environmental friendliness

     

    3.4. Agricultural holdings creation

     

    3.5. Extension of sales markets

     

    3.6. Supply structure change on meat and meat products market

     

    4. FACTORS INFLUENCING MEAT MARKET

     

    4.1. Feed supplies

     

    4.2. Speed of slaughter weight achievement by animals

     

    4.3. Periods of animals slaughter

     

    4.4. Requirements to meat quality

     

    4.5. Purchasing power

     

    4.6. Russian and world producer price for meat index

     

    4.7. Consumer and producers prices for meat index in Russia

     

    4.8. Epidemiologic situation

     

    4.9. Green production

     

    5. STATE REGULATIONS OF WORLD MEAT MARKET

     

    5.1. Veterinary and sanitary norms and standards of countries

     

    5.2. Customs unions

     

    5.3. Organization for Economic Cooperation and Development

     

    5.4. World Trade Organization

     

    5.5. International Office of Epizootics

     

    6. WORLD LIVESTOCK

     

    6.1. Cattle

     

    Dynamics of world cattle livestock by years

     

    Structure of cattle livestock by countries

     

    Structure and dynamics of world cattle livestock import

     

    Structure and dynamics of world cattle livestock export

     

    6.2. Pigs

     

    Dynamics of world pigs livestock by years

     

    Structure of world pigs livestock by countries

     

    Structure and dynamics of world pigs livestock import

     

    Dynamics and structure of world pigs livestock export

     

    7. AGGREGATE DEMAND AND SUPPLY BALANCE ON THE WORLD MEAT MARKET

     

    7.1. Structure and dynamics of aggregate meat production and consumption in the world

     

    Dynamics of world production by years

     

    Structure of world production by types

     

    Dynamics of world consumption by years

     

    Structure of world consumption by types

     

    7.2. Structure and dynamics of world meat import and export

     

    Dynamics of world import by years

     

    Structure of world import by types

     

    Dynamics of world export by years

     

    Structure of world export by types 

     

    8. MEAT PRODUCTION AND CONSUMPTION IN THE WORLD

     

    8.1. Beef

     

    Dynamics of beef production and consumption by years

     

    Beef production structure by countries

     

    Beef consumption structure by countries

     

    8.2. Pork

     

    Dynamics of pork production and consumption by years

     

    Pork production structure by countries

     

    Pork consumption structure by countries

     

    8.3. Poultry meat

     

    Dynamics of poultry meat production and consumption by years

     

    Poultry meat production structure by countries

     

    Poultry meat consumption structure by countries

     

    8.4. Turkey meat

     

    Dynamics of turkey meat production and consumption by years

     

    Turkey meat production structure by countries

     

    Turkey meat consumption structure by countries

     

    9. MEAT CONSUMPTION IN RF

     

    9.1. Beef consumption

     

    9.2. Pork consumption

     

    9.3. Poultry meat consumption

     

    9.4. Turkey meat consumption

     

    9.5. Meat consumption structure by types in RF

     

    9.6. Meat consumption structure dynamics in RF by types

     

    10. WORLD MEAT IMPORT

     

    10.1. Beef

     

    Beef import dynamics by years

     

    Beef import structure by countries

     

    10.2. Pork

     

    Pork import dynamics by years

     

    Pork import structure by countries

     

    10.3. Poultry meat

     

    Poultry meat import dynamics by years

     

    Poultry meat import structure by countries

     

    10.4. Turkey meat

     

    Turkey meat import dynamics by years

     

    Turkey meat import structure by countries 

     

    11. WORLD MEAT EXPORT

     

    11.1. Beef

     

    Beef export dynamics by years

     

    Beef export structure by countries 

     

    11.2. Pork

     

    Pork export dynamics by years

     

    Pork export structure by countries

     

    11.3. Poultry meat

     

    Poultry meat export dynamics by years

     

    Poultry meat export structure by countries 

     

    11.4. Turkey meat

     

    Turkey meat export dynamics by years

     

    Turkey meat export structure by countries

     

    12. FORECAST OF WORLD MEAT MARKET FOR 2014‑2016

     

    ABOUT INTESCO RESEARCH GROUP COMPANY

Перечень приложений

List of schedules

 

Schedule 1. Number of population of countries with different development levels according to forecast in 1950-2100, billion people

 

Schedule 2. Producer price index for meat in RF and in the world in 2000-2013

 

Schedule 3. Dynamics of consumer price and producer price index for meat in RF in 2006-2013

 

Schedule 4. Dynamics of cattle livestock in the world in 2009-2013*, ths animal units

 

Schedule 5. Dynamics of world cattle livestock import in 2009-2013*, ths animal units

 

Schedule 6. Dynamics of world cattle livestock export in 2009-2013*, ths animal units

 

Schedule 7. Dynamics of world pigs livestock in 2009-2013*, ths animal units

 

Schedule 8. Dynamics of world pigs livestock import in 2009-2013*, ths animal units.

 

Schedule 9. Dynamics of world pigs export in 2009-2013*, ths animal units

 

Schedule 10. Dynamics of meat production in the world in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 11. Dynamics of meat consumption in the world in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 12. Dynamics of world meat import in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 13. Dynamics of world meat export in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 14. Production and consumption of beef and baby-beef in the world in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 15. Pork production and consumption in the world in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 16. Broilers meat production and consumption in the world in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 17. Turkey meat production and consumption in the world in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 18. Beef consumption in RF compared to the largest consuming countries in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 19. Pork consumption in RF compared to the largest consuming countries in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 20. Poultry meat consumption in RF compared to the largest consuming countries in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 21. Turkey meat consumption in RF compared to the largest consuming countries in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 22. Dynamics of world beef and baby-beef import in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 23. Dynamics of world pork import in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 24. Dynamics of world broiler meat import in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 25. Dynamics of world turkey meat import in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 26. Dynamics of world beef and baby-beef export in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 27. Dynamics of world pork export in 2009—2013*, ths tons

 

Schedule 28. Dynamics of world broiler meat export in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 29. Dynamics of world turkey meat export in 2009-2013*, ths tons

 

Schedule 30. Dynamics of world production and  meat consumption of all types in 2009-2013  and forecast for 2014-2016

 

 

 

List of diagrams

 

Diagram 1. Structure of world cattle livestock in 2009-2013*, %

 

Diagram 2. Structure of world cattle livestock import in 2009-2013, %

 

Diagram 3. Structure of world cattle livestock export in 2009-2013, %

 

Diagram 4. Structure of world pigs livestock in 2009-2013*, %

 

Diagram 5. Structure of world pigs livestock import in 2009-2013, %

 

Diagram 6. Structure of world pigs livestock export in 2009-2013, %

 

Diagram 7. Structure of world meat production in 2009-2013*, %

 

Diagram 8. Structure of world meat consumption in 2009-2013*, %

 

Diagram 9. Structure of world meat import in 2009-2013*, %

 

Diagram 10. Structure of world meat export in 2009-2013*, %

 

Diagram 11. Structure of world beef and baby-beef production in 2009-2013*, %

 

Diagram 12. Structure of world beef and baby-beef consumption in 2009-2013*, %

 

Diagram 13. Structure of world pigs production in 2009-2013*, ths tons

 

Diagram 14. Structure of world pigs consumption in the world in 2009-2013*, %

 

Diagram 15. Structure of world broiler meat production in 2009-2013*, %

 

Diagram 16. Structure of world broiler meat consumption in 2009-2013*, %

 

Diagram 17. Structure of world turkey meat production in 2009-2013*, %

 

Diagram 18. Broiler meat consumption structure in the world in 2009-2013*, %

 

Diagram 19. Meat consumption structure by types in RF in 2013*, %

 

Diagram 20. Meat consumption structure dynamics by types in RF in 2009-2013*, %

 

Diagram 21. Structure of world beef and baby-beef import in 2009-2013*, %

 

Diagram 22. Structure of world pork import in 2009-2013*, %

 

Diagram 23. Structure of world broiler meat import in 2009-2013*, %

 

Diagram 24. Structure of world turkey meat import in 2009-2013*, %

 

Diagram 25. Structure of world beef and baby-beef export in 2009-2013*, %

 

Diagram 26. Structure of world pork export in 2009-2013*, %

 

Diagram 27. Structure of world broiler meat export in 2009-2013*, %

 

Diagram 28. Structure of world turkey meat export in 2009-2013*, %

 

Diagram 29. Structure of world poultry meat production by types in 2014, %

 

 

 

List of tables

 

Table 1. Rating of countries according to their GDP (by PPP) in 2013 in mln dollars

 

Table 2. Rating of countries by prosperity index in 2013

 

Table 3. Rating of the most populated countries of the world from May 2010 to September 2013

 

Table 4. Meat classification methods

 

Table 5. Parameters of producer prices for meat index for the world and RF in 2000-2013

 

Table 6. Parameters of consumer and producer price index for meat in RF in 2006-2013

 

Table 7. Cattle livestock in the world in 2009-2013*, ths animal units

 

Table 8. Volume of cattle livestock import by countries in 2009-2013*, ths animal units

 

Table 9. Volume of cattle livestock export by countries in 2009-2013*, ths animal units

 

Table 10. Pigs livestock in the world in 2009-2013*, ths animal units

 

Table 11. Pigs import volume by countries in 2009-2013*, ths animal units

 

Table 12. Pigs livestock export volume by countries in 2009-2013*, ths animal units

 

Table 13. Beef and baby-beef production volume by countries in 2009-2013*, ths tons

 

Table 14. Beef and baby-beef consumption volume by countries in 2009-2013*, ths tons

 

Table 15. Pork production volume by countries in 2009-2013*, ths tons

 

Table 16. World pork consumption level by countries in 2009-2013*, ths tons

 

Table 17. Broiler meat production volume by countries in 2009-2013*, ths tons

 

Table 18. Broiler meat consumption volume by countries in 2009-2013*, ths tons

 

Table 19. Turkey meat world production volume by countries in 2009-2013*, ths tons

 

Table 20. Turkey meat consumption volume by countries in 2009-2013*, ths tons

 

Table 21. Beef and baby-beef import volume by countries in 2009-2013*, ths

 

Table 22. Pork import volume by countries in 2009-2013*, ths tons

 

Table 23. Broiler meat import volume by countries in 2009-2013*, ths tons

 

Table 24. Turkey meat import volume by countries in 2009-2013*, ths tons

 

Table 25. Leading countries exporting meat in the world in 2009-2013

 

Table 26. Beef and baby beef export volume by countries in 2009-2013*, ths tons

 

Table 27. Pork export volume by countries in 2009-2013*, ths animal units

 

Table 28. Broiler meat export volume by countries in 2009-2013*, ths tons

 

Table 29. Turkey meat export volume by countries in 2009-2013*, ths tons

 

 

 

List of schemes

 

Scheme 1. Poultry meat classification

 

Scheme 2. Structure of GOSTs in RF (meat and meat products)


Исследования по теме
Название исследования Дата Цена
Антикризисная оперативная сводка по рынку доставки комплексного питания Краснодарского края (+конкурентный анализ) 20 Декабря 2012 133500 руб.
Российский рынок бисквитов в 2012-2013 годах. Текущая ситуация и перспективы развития. 28 Августа 2013 50085 руб.
Аналитическая база экспортных поставок яблочного концентрата из Украины в 2015-2016 г. 2017 год 10 Апреля 2017 29900 руб.


Не нашли подходящее исследование? Закажите уникальное исследование по Вашей отрасли


Открываете новый бизнес? Закажите бизнес-план у профессионалов!



Возник вопрос по содержанию отчёта? Задайте его! Персональный менеджер свяжется с Вами и поможет решить любую задачу.


Актуальные исследования и бизнес-планы
Анализ рынка колбасных изделий в России в 2010-2014 гг, прогноз на 2015-2019 гг.
МЕТОДОЛОГИЯ ПОДГОТОВКИ ОБЗОРОВ РЫНКОВ РОССИИ СОСТОЯНИЕ РОССИЙСКОЙ ЭКОНОМИКИ Базовые параметры российской экономики Итоги вступления России в Таможенный союз Итоги вступления России в ВТО Перспективы российской экономики КЛАССИФИКАЦИЯ КОЛБАСНЫХ ИЗДЕЛИЙ СПРОС И ПРЕДЛОЖЕНИЕ КОЛБАСНЫХ ИЗДЕЛИЙ Предложение Спрос Баланс спроса и предложения ПРОДАЖИ КОЛБАСНЫХ ИЗДЕЛИЙ Натуральный объем продаж Стоимостный объем продаж Розничная цена Соотношение розничной цены и инфляции Соотношение натурального, стоимостного объема продаж и розничной цены ПОТРЕБЛЕНИЕ КОЛБАСНЫХ ИЗДЕЛИЙ Численность потребителей Доля потребителей от населения Уровень потребления и средние затраты на покупку ПРОИЗВОДСТВО КОЛБАСНЫХ ИЗДЕЛИЙ Натуральный объем производства Цена производителей ПРОИЗВОДИТЕЛИ КОЛБАСНЫХ ИЗДЕЛИЙ ЭКСПОРТ И ИМПОРТ КОЛБАСНЫХ ИЗДЕЛИЙ Баланс экспорта и импорта колбасных изделий Натуральный объем экспорта Стоимостный объем экспорта Цена экспорта Натуральный объем импорта Стоимостный объем импорта Цена импорта ВНЕШНЕЭКОНОМИЧЕСКИЕ ПОКАЗАТЕЛИ ПРЕДПРИЯТИЙ Натуральный объем Стоимостный объем ЭКОНОМИЧЕСКИЕ ПОКАЗАТЕЛИ ОТРАСЛИ Финансовый результат отрасли Экономическая эффективность отрасли Инвестиции отрасли Трудовые ресурсы отрасли ПРОФИЛИ ВЕДУЩИХ ПРЕДПРИЯТИЙ ОТРАСЛИ Регистрационные данные организации Руководство …
Рынок мясных и колбасных изделий. Текущая ситуация и основные игроки
Цель исследования Анализ ситуации в мясной отрасли России, определение влияния санкций на рынок мяса и составление рейтинга основных игроков, анализ российского рынка колбасных изделий и составление рейтинга основных игроков. Задачи исследования Дать социально-экономическую характеристику РФ; Оценить показатели поголовья скота и объемов производства мяса в России и в разрезе федеральных округов; Проанализировать импорт и экспорт продукции отрасли; Охарактеризовать ценовую ситуацию на рынке мяса как в целом по России, так и в разрезе федеральных округов; Определить рентабельность и объемы инвестиций в основной капитал; Изучить влияние санкций на рынок мяса, а также вопросы государственной поддержки сельского хозяйства; Оценить показатели объемов производства, импорта и экспорта колбасных изделий; Описать ценовую ситуацию на рынке колбасных изделий России; Изучить поведение потребителей колбасных изделий; Составить рейтинги основных игроков российского рынка мяса и рынка колбасных изделий. Методы исследования Сбор и анализ первичной информации о рынке производства колбасных изделий в России; Сбор и анализ вторичной информации печатных и электронных, деловых и специализированных изданий; Анализ специализированной базы данных российских предприятий.
Анализ рынка колбас и мясных деликатесов в Москве в 2007-2011 гг, прогноз на 2012-2016 гг
Анализ рынка колбас и мясных деликатесов в Москве в 2005-2010 гг, прогноз на 2011-2014 гг Аннотация По данным BusinesStat, до 2007 г розничные продажи колбас в Москве стабильно росли. С 2005 по 2007 гг объем продаж увеличился с 385 до 439 тыс т. В 2009 г произошло сокращение объема продаж колбасных изделий на 12% до 386 тыс т. Общая выручка от продаж колбас и мясных деликатесов в Москве в 2009 г составила 115 млрд руб. На первом месте по выручке от продаж находятся сосиски и сардельки: их в 2009 г было продано на сумму 36,8 млрд руб. 28,9 млрд руб составил объем выручки от продаж вареных колбас. В целом на рынке доминирует вареная колбасная продукция. На третьем месте по обороту находятся копченые колбасы с объемом продаж в 21 млрд руб. В Москве кризис не отразился на доходах большинства домохозяйств, что позволило обороту рынка колбас стабильно расти. С наступлением кризиса частота покупок колбасных изделий не изменилась, но объем разовой покупки сократился с 772 грамм в 2008 г до 708 грамм в 2009 г. Средняя цена разовой покупки колбас в 2009 г составила 210 руб. Кроме того, потребители начали больше ориентироваться на колбасные изделия с большими сроками годности, так как долгое хранение позволяет реже выбрасывать испортившиеся продукты. Отчет «Анализ рынка колбас и мясны…
Мировой и российский рынок свинины - 2014г.
1. РЕЗЮМЕ ПРОЕКТА 1.1. Цели исследования 1.2. Методы и источники исследования 1.3. Основные выводы по исследованию 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ПРЕДМЕТА ИССЛЕДОВАНИЯ 2.1. Основные термины и понятия 2.2. Классификация свиней 2.2.1. Классификация возрастных групп свиней 2.2.2. Виды продуктивности свиней 2.2.3. Производственная классификация свиней 2.3. Классификация свинины 3. МИРОВОЙ РЫНОК СВИНИНЫ 3.1. Мировое свиноводство 3.1.1. Поголовье свиней Объем и динамика поголовья География поголовья 3.1.2. Продуктивность свиноматок Динамика продуктивности свиноматок Продуктивность свиноматок по странам мира 3.1.3. Убой свиней Объем и динамика убоя Убой свиней по странам мира 3.1.4. Падеж свиней 3.1.5. Мясная продуктивность свиней 3.2. Мировое производство свинины 3.2.1. Объем и динамика производства 3.2.2. Производство свинины по странам мира 3.3. Мировой импорт свинины 3.3.1. Импорт живых свиней Объем и динамика импорта Географическая структура импорта 3.3.2. Импорт свинины Объем и динамика импорта Географическая структура импорта 3.4. Мировой экспорт свинины 3.4.1. Экспорт живых свиней Объем и динамика экспорта Географическая структура экспорта 3.4.2. Экспорт свинины Объем и динамика экспорта Географическая структура экспорта 3.5. Мировое потребление свинины 3.5.1. Объем и динамика потребления 3.…
Рынок масла какао 2010-2011 гг.
Информация обзора базируется на данных о внешней торговли, железнодорожных перевозках РЖД, статистике Росстата. Этот отчет был подготовлен экспертами «ID – Marketing» для Вас исключительно в целях предоставления информации. Содержащаяся в настоящем отчете информация была получена из источников, которые, по мнению экспертов «ID – Marketing», надежны, но «ID – Marketing» не гарантирует точности и полноты информации для любых целей. Информация, представленная в этом отчете, не должна быть истолкована, прямо или косвенно, как информация, содержащая рекомендации по инвестициям. Все мнения и оценки, содержащиеся в настоящем материале, отражают мнение авторов на день публикации и подлежат изменению без предупреждения. «ID – Marketing» не несет ответственность за какие-либо убытки или ущерб, возникшие в результате использования любой третьей стороной информации, содержащейся в настоящем отчете, включая опубликованные мнения или заключения, а также последствия, вызванные неполнотой представленной информации. Информация, представленная в настоящем отчете, получена из открытых источников либо предоставлена упомянутыми в отчете компаниями. Дополнительная информация предоставляется по запросу. Этот документ или любая его…
 
 
 
Developed by Net-prom.ru

  Поиск организаций  Поиск изделий 
   
(c) Агробизнес.ру 2001 - 2010
А.Яблуновский
А.Акопянц
АГРОБИЗНЕС ®
ООО "Издательский дом Специализированная пресса"

support@agrobusiness.ru
+79508406000

 

Поставьте нашу кнопку на свой сайт!
Обмен ссылками